Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Vágj bele!

Nádasdy-vár Sárvár

Játékok, bemutatók, találkozók

Nádasdy-vár

2019. július 26. péntek - július 27. szombat

Vágj bele!

Nincsen csörte kísérő programok nélkül! Lesz mesterségbemutató, eszem-iszom, játék. Kicsiknek szóló játékok, és felnőttesebbek is. Van, aki két napig is marad, de olyan is akad, aki csak szombatra kínál szórakozást.

Attrakciók, foglalkoztatók…

Történelmi csörte - Bíbor péntek

Nádasdy-vár

2019. július 26. péntek 18:00-23:00

Vágj bele!, Családi

Péntek délután belecsapunk a Történelmi Csörte sűrűjébe. Mesterségek udvara, pódiumbeszélgetés Cselenyák Imrével Pusztai Andreával, Szélesi Sándorral; Előadás Arany János koráról Cselenyák Imrével, és lesz régizene: A mecénás Mediciről.

Főszerepben a bíbor…

Történelmi Csörte - Fehér-szombat

Nádasdy-vár

2019. július 27. szombat 15:00-23:00

Vágj bele!, Családi

Író-olvasó találkozók, vetélkedők, középkori játékok, hagyomány-őrző bemutatók, regények és filmek minden mennyiségben a Történelmi Csörte szombatján a Nádasdy-várban. Még csak most jön a java!

A fehér – minden, ami romantika

Vetélkedő a pódiumon – Nem ér a nevem!

Nádasdy-vár

2019. július 27. szombat 17:00

Vágj bele!, Családi

Két vetélkedő azonos tematikában, de más-más résztvevőkkel. Mi kárörvendő nézők ezúttal átvesszük az írók helyét, és egészen mulatságos helyzetbe is keverhetjük őket. Lesznek próbatételek, találóskérdések és felelsz vagy merszek játék!

Ki mer ma?

Lángoló Leguánok. Tűzshow

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap 21:00

Vágj bele!

Az éjszaka fényeit tűzgolyók tánca teszi varázslatossá. Az akrobatikus mozdulatok mellett fontos szerepet játszik a zene és a tánc. Az ország számos pontján fellépett már a csapat és varázsolta el a közönséget kortól és helyszíntől függetlenül.

A tűzzel játszanak…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!