Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 22:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Adatkezelés

Nádasdy-vár Sárvár

A sarvarvar.hu adatkezelési szabályzata

Nádasdy-vár

2017.12.29

Adatkezelési szám: NAIH 93597

A személyes adatok kezelésének jogcíme:
Az érintett hozzájárulása.

A a honlap használata és a feliratkozás során a rendelkezésre bocsátott adatokhoz csak a Nádasdy Kulturális Központ (adatkezelő) fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. Az adatokat harmadik személynek nem adja ki.

Szabályzat célja, hogy biztosítsa a honlap használata és a feliratkozás során a rendelkezésre bocsátott személyes adatok tisztességes kezelését, a megadott személyes információk ellenőrzött felhasználását.

A Szabályzat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat, különös tekintettel az alábbiakra:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre

A honlap működtetése, használata
A honlap működtetésének célja, hogy lehetőséget adjon a felhasználóknak a honlapon megjelenő információk olvasására.
Feliratkozás hírlevélre, értesítésekre
A feliratkozás lehetővé teszi a honlapon megjelenő és feliratkozáshot kötött szolgáltatások igénybe vételét. A feliratkozás során megadott adatokhoz csak a működtető fér hozzá, azokat szigorúan bizalmasan kezeli. A felhasználó bármikor jogosult a feliratkozás módosítására vagy törlésére.

Hírlevélre feliratkozás során rendelkezésre bocsátott adatok

A feliratkozás online történik A megadott személyes adatok valódiságáért a feliratkozó felel, hamis adatok közléséből fakadó károkért a működtető nem vállal felelősséget, de fenntartja a jogot arra, hogy a Felhasználási szerződésben foglalt, a felhasználót illető kötelezettségek be nem tartása esetén a feliratkozást törölje.

Hírlevélre feliratkozás esetében, az űrlap kitöltése során kötelező megadni az alábbi adatokat:
1) Felhasználónév: betű- és/vagy számsor
2) Email-cím: a honlap működtetője a címen keresztül tart elektronikus kapcsolatot a felhasználóval (a felhasználó által feltett kérdések megválaszolása, hírlevél szolgáltatás, működtető által küldött üzenet)
A hirlevélfeliratkozás esetén megadott kötelező személyes adatok (e-mail cím) csak a honlap működtetéséhez szükségesek.

A feliratkozás bármikor  törölhető.

Értesítésekre feliratkozás során rendelkezésre bocsátott adatok

A feliratkozás online történik A megadott személyes adatokat anonim látogatóazonosítóban (süti, cookie) tároljuk.

A sütikben tárolt adatok:

1) operációs rendszer és böngésző típusa

2) a böngésző által használt nyelv

3) a feliratkozás dátuma

4) utolsó oldallátogatás

Anonim látogatóazonosító (süti, cookie) elhelyezése

Az anonim látogatóazonosítók olyan fájlok vagy információdarabok, amelyek a számítógépén (vagy más készülékén, mint okostelefon vagy táblagép) tárolódnak, amikor meglátogat egy internetes oldalt. Egy süti általában tartalmazza a webhely nevét, ahonnan az jött, a saját „élettartamát” (vagyis, hogy milyen hosszan marad a készüléken) és az értékét, ami általában egy véletlenszerűen generált egyedi szám.

A sütiket arra használjuk, hogy a későbbiekben jobban testre lehessen szabni oldalainkat, az információkat az érdeklődésének és igényeinek megfelelően kínáljuk Önnek.

A sütik anonim, összesített statisztika készítésére is alkalmasak, így jobban megérthetjük, hogy az emberek hogyan használják az oldalainkat és így javítani tudunk azok struktúráján és tartalmán. Ebből az információból nem tudunk senkit személy szerint azonosítani.

Kétféle sütit használunk a honlapon, a munkamenet sütiket és az állandó sütiket. A munkamenet sütik ideiglenesek, azaz addig maradnak a készüléken, amíg el nem hagyja a honlapot. Az állandó sütik sokkal tovább maradnak a készüléken, előfordulhat, hogy egészen addig, amíg manuálisan ki nem törlik őket.

A honlapon használt sütik

Teljesítmény sütik

Ezek a sütik segítenek megérteni, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba honlapunkkal azáltal, hogy információt szolgáltatnak a meglátogatott helyekről, arról, hogy mennyi időt töltenek az oldalon, hány oldalt néznek meg, és bármely problémáról, amivel találkoztak, mint például a hibaüzenetek.

Ez segít nekünk a webhelyünk teljesítményének javításában.

Ezek a sütik nem azonosítják egyénileg.  Az adatokat összesítve és névtelenül gyűjtik.

Célzás vagy reklám sütik

Ezeket a sütiket olyan tartalmakat szállítanak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a látogató és érdeklődési körei számára releváns tartalmakat szolgáltassunk. Ezeket arra lehet használni, hogy pl. célzott hirdetést juttassanak el Önhöz, vagy csak azokról a tartalmakról kapjon értesítést, amelyek érdeklik.  Abban is segítenek, hogy mérjük kampányaink hatékonyságát.

Az ilyen sütik legtöbb fajtája követi a felhasználót az  IP címén keresztül ez által gyűjthetnek személyesen azonosítható információkat.

Sütik kontrollálása és törlése

A legtöbb internet böngésző kezdetben úgy kerül beállításra, hogy elfogadja a sütiket. Megváltoztathatja a beállításokat, hogy blokkolja a sütiket, illetve figyelmeztetést kérhet, amikor sütiket állítanak be az eszközén.

Számos módja van a sütik kezelésének. Kérjük, nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt, ha többet kíván megtudni a böngésző beállításokról és azok módosításáról!
Ha kikapcsolja az általunk használt sütiket, az hatással lehet az élményre, amíg a honlapon van.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 22:00

Programok a mai napon

38. Nemzetközi Folklórnapok

Nádasdy-vár

2018. augusztus 15. szerda - augusztus 19. vasárnap
00:00

Táncok, zenék, hagyományok…

Sárvár50! A nagy nap

Posta tér

2018. augusztus 19. vasárnap 10:00

Emlékezés és gála…

Folklór felvonulás

Posta tér

2018. augusztus 19. vasárnap 17:00


Folklór Gála

Posta tér

2018. augusztus 19. vasárnap 18:00


Táncház

Posta tér

2018. augusztus 19. vasárnap 22:30


Ünnepi zászlófelvonás az országzászlónál

Hild park

2018. augusztus 19. vasárnap 10:00


Jubileumi emlékbélyeg pecsételése

Nádasdy-vár

2018. augusztus 19. vasárnap 10:15


Ünnepi közgyűlés a Nádasdy-vár udvarán

Nádasdy-vár

2018. augusztus 19. vasárnap 10:30


Közelgő programok

Sárvár50! Ünnepi hangulatban

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 00:00

Töltsük közösen a napot…

Kanta Judit és zenekara - gyerekműsor

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 17:00


Meditárren táncok Mallorcáról

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 18:00


Enyedi Ágnes és a Magos együttes

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 19:00


Hírek

Újra táncol Sárvár

Nádasdy-vár

2018.08.16

Táncok kavalkádja…

Észre se vesszük, mi hiányzik

Németh Mihály

2018.08.10

Nem nekrológ…

Tehetség a színpadon

Nádasdy-vár

2018.08.07

Zene, tánc a színpadon…

A legpergősebb szombat

Nádasdy-vár

2018.08.02

Velünk együtt…

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!