Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Könyvfutár. Házhoz megy a könyvtár

Könyvtár

2020.12.09

Telefonáljon és kérjen könyvet! Beiratkozott, hűséges olvasóinknak szeretnénk lehetőséget biztosítani a könyvkölcsönzésre, hogy az ünnepek alatt ne maradjanak olvasnivaló nélkül.

A sárvári könyvtár házhoz viszi a könyveket

Könyvtárunk a koronavírus miatt bevezetett járványügyi korlátozások miatt személyesen továbbra sem látogatható, sajnos még mindig nem lehet böngészni az új és a régebbi dokumentumok között. Az olvasni vágyóknak viszont szeretnénk lehetőséget biztosítani előre igényelt könyvek kölcsönzésére. 

December 14-én hétfőn és 15- én kedden 9 órától 11 óráig várjuk az igényeket a következő telefonszámon: 95/320-122. 

Kérhetnek konkrét műveket, amelyeket el szeretnének olvasni, vagy megnevezhetik kedvenc írójukat, akinek a könyveit szívesen olvasnák, vagy meghatározhatják csupán a témát – pl.: jóga, kötés, karácsonyi történet, krimi, történelmi regény, stb. – amely érdekli Önöket. Összesen maximum 6 darab könyv kérhető.

A keresésben, válogatásban segítségükre lehet a www.sarvari-konyvtar.hu oldalról elérhető online katalógusunk. A kereső mezőbe beírva lehet szerző, cím és téma alapján is könyveket keresni. A megjelenő információknál, ha a példányadatokra kattintanak, az is kiderül, hogy az adott kötet jelenleg megtalálható-e a könyvtárban és lehet-e kölcsönözni. Természetesen a könyvtárosok is szívesen segítenek Önöknek.

A sárvári könyvtár házhoz viszi a könyveket

Az összekészített olvasnivalókat december 16-án, szerdán délután 14 és 16 óra között személygépkocsival juttatjuk el Önökhöz. Kérjük, ebben az időpontban legyenek otthon.  A kért könyveket névre szólóan, táskában adjuk át. Olvasójegyre nem lesz szükség.

A könyvek átadásakor semmilyen, már korábban kikölcsönzött dokumentumot nem veszünk vissza! Ezek kölcsönzési határidejét automatikusan meghosszabbítjuk, majd az újranyitás után hozhatják ezeket vissza a könyvtárba.

Természetesen továbbra is lehet ingyen könyvet vinni a könyvtár hátsó bejáratánál a boltív alatt elhelyezett dobozból. Egyben kérünk mindenkit, hogy az intézményünknek ajándékba felajánlott könyveket ne hagyják itt, mert a járványhelyzet miatt egyelőre nem áll módunkban ezeket átvenni.

Meghitt, örömteli ünnepeket, jó egészséget és jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Legfrissebb híreink:

Kinyílik a könyvtárablak

Könyvtár

2021.02.23

Kölcsönzőablak…

Detektívsarok online

Könyvtár

2021.02.19

Félidőben…

Fotószafari. Eredményhirdetés

Nádasdy-vár

2021.02.02

Képben a város…

Újra könyvkiszállítás a könyvtártól

Könyvtár

2021.01.21

Könyvek úton…

Fotószafari. Szelfik a városban

Nádasdy-vár

2021.01.19

Jó helyek…

Ünnepi novellapályázat

Nádasdy-vár

2020.12.14

Kincset érő történetek…
Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Sárvári advent 2018

Adventi programok...

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!